ZoekmachineOptimalisatie en SEO bureau Boom

Onze klanten hebben top 10 posities in o.a.

Rookkanaal

Boekhouder

Incasso

Grasmatten

Graszoden

Trouwkleed

Accountant Antwerpen

Zoekmachineoptimalistie Boom:

 

Wilt u beter vindbaar worden in Google.be maar is uw eigen kennis van zoekmachineoptimalisatie niet toerijkend?

Daar kunnen wij van SEO Coach u bij helpen!

Zoekmachineoptimalisatie is een vrij complexe zaak, zeker wanneer u het perfect uit wilt voeren. Er zijn veel verschillende factoren binnen uw website die er voor zorgen dat uw pagina goed gevonden wordt. De on-page optimalisatie is de basis van goede vindbaarheid. U dient uw webpagina perfect in te richten voor één of twee zoekwoorden. Daarnaast moeten de juiste links binnen uw website worden gelegd en is er externe optimalisatie nodig. De kans is groot dat uw kennis over on-page optimalisatie en andere factoren die van belang zijn voor de vindbaarheid van uw website te kort schiet. Ook beschikt u als bedrijf vrijwel nooit over qualitatief goede domeinen om van naar uw website te linken. Toch is ook dit een belangrijke factor binnen zoekmachineoptimalisatie.

Wij van SEO Coach hebben meer dan 16 jaar ervaring met zoekmachineoptimalisatie. Daardoor kennen wij als geen ander alle factoren die uw website beter vindbaar maken.

 

Wij doen indien gewenst zoekwoordenonderzoek om de beste zoekwoorden voor uw bedrijf te bepalen. Vervolgens bepalen we samen met u welke zoekwoorden hiervan wij uiteindelijk gaan optimaliseren. Wij starten altijd met het on-page advies. Wij passen deze punten in uw website aan, of leveren deze punten aan zodat u deze wijzigingen zelf, of samen met uw webdesigner kunt doorvoeren.

Vervolgens plaatsen wij links vanaf externe domeinen links naar uw website. Deze links zorgen er voor dat Google uw website beter waardeert. Wij plaatsen enkel en alleen links vanaf sterke domeinen. Dit zorgt er voor dat uw vrijwel geen risico loopt op een penalty van Google. Waar wij slechts enkele sterke links plaatsen, plaatsen onze concurrenten vaak een gigantische hoeveelheid slechte links naar uw website. De kans dat Google dit bestraft is groot, doe dit dus niet!

SEO Master is uw partner in zoekmachineoptimalisatie in Boom

SEO Bureau Boom:

Als SEO Bureau kunnen wij u helpen met alle onderdelen van SEO. Zo kunnen wij uw positie in de organische resultaten optimaliseren. Daarnaast kunnen wij uw regionale vindbaarheid vergroteren door het optimaliseren van uw Google mijn Bedrijf. Om in de breedte vindbaar te worden, maken wij landingspagina's voor u aan. Dit is een effectieve manier van SEO wanneer u een breedt assortiment voert, of in meerdere regio's gevonden wilt worden.

SEO Master is hét SEO Bureau van Boom

Bel vandaag nog of vraag vrijblijvend een SEO analyse van uw website aan

  • Bel ons op +32 3 808 05 47

  • Of vraag een GRATIS analyse van uw website via het invulformulier

 

Wij zijn er klaar voor, u ook?

© 2020 | SEO Coach

Tel: +32 3 808 05 47 

info@seo-coach.be