Search
  • Stijn Janssen

SEO-Coach.be did it again!

Updated: Jun 22, 2020

Lees de vorige post. Kijk even rond op de site. En dan zie je meteen dat het hier helemaal gaat over de Top 10 in Google bereiken. Voor onze sites en voor jouw site. Voor zoekwoorden die er toe doen.


En we hebben weer 2 zaakvoerders blij gemaakt!


Begin vorige week, op dinsdag 8 september om precies te zijn, heb ik 2 mensen beloofd dat ik de website van hun bedrijf op de eerste pagina van Google.be zou krijgen voor hun belangrijkste zoekwoord.


Website 1: http://www.stefangeerts.be - schilderwerken


-> Vandaag, vrijdag 18 september, heeft deze site zijn blijde intrede gemaakt in de top 10 Google.be voor "schilderwerken"


Website 2: http://www.graszodenvanbael.be - graszoden

-> Vandaag, vrijdag 18 september, pagina 1 Google.be voor "graszoden"


Ok, we moeten nog even afwachten of deze resultaten blijvend zijn (kan schommelen vooraleer stabielere positie in te nemen), maar toch zijn we weer uiterst tevreden. We hebben gescoord en scoren doen we graag.


Daarnaast zijn wij bezig om voor een specialist in voetbalshirt bedrukken; Akazasport een top 10 positie te behalen voor hun belangrijkste zoekterm


Of we dit ook voor jouw site kunnen klaarspelen?


Waarschijnlijk wel. Maar ik stel voor dat u het formulier op deze bladzijde "Offerte aanvragen" invult. U komt dan binnen 48 uur te weten hoe bij uw site de vork aan de steel zit.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Er worden heel wat technieken aangewend om een website hoger te laten ranken in Google. Dat gaat van white hat over grey hat tot black hat. Van veilig en geen risico tot gevaarlijk en veel risico om e