top of page

Plaatsnaampagina's

Landingspagina's aanmaken is niets nieuws, toch zijn deze pagina's, mits goed opgesteld, effectiever dan ooit!

Er zijn twee verschillende mogelijkheden om landingspagina's aan te maken;

  • Landingspagina's voor belangrijke zoektermen

  • Plaatsnaampagina's 

De eerste optie is de meest gebruikelijke. Wanneer u gebruik maakt van organische seo maakt u gebruik van zo'n landingspagina. Wij denken in dat geval altijd mee over opties om deze pagina te verbeteren.

Plaatsnaampagina's aanmaken

Naast de gebruikelijke landingspagina's kunnen wij ook plaatsnaampagina's voor u aanmaken. Een plaatsnaampagina bestaat uit een voor u belangrijke zoekterm in combinatie met een van uw servicegebieden, bijvoorbeeld 'kapper Antwerpen'. 

Onze paketten

'Local Domination'

Bent u een specialist die voornamelijk in uw eigen stad of dorp werkt en uw diensten of producten aanbiedt?  Dan is dit pakket geschikt voor u. U kiest 10 buurten (bij grote steden) of 10 dorpen. Wij maken pagina's aan, optimaliseren deze on-page en gaan ze linkbuilden. Wij laten uw bedrijf daar domineren. 

Prijs: eenmalig € 550,- 

'King of the Region'

Biedt u uw diensten en producten in een grotere regio aan? Bijvoorbeeld een hele provincie of ander deel van België. Dan is dit pakket voor u geschikt. Wij maken voor de 100 grootste dorpen en steden in uw servicegebied een pagina aan die wij onpage en via linkbuilding vakkundig optimaliseren. Prijs: eenmalig € 1550,-

Plaatsnaampagina SEO landingspagina

'Own the Major Cities'

Wilt u de top 100 grootste steden domineren om zoveel mogelijk landelijke opdrachten binnen te halen? Dan is dit pakket voor u geschikt. Wij maken voor de top 100 steden een pagina aan die wij onpage en via linkbuilding vakkundig optimaliseren.

Prijs: eenmalig € 1550,-

'King of Belgium'

In dit pakket maken wij voor alle 300 nederlandstalige gemeenten van België voor u een professionele pagina aan binnen uw website. Deze pagina's worden zowel on-page geoptimaliseerd als extern door middel van linkbuilding. Hiermee kan niemand meer om u heen.

Prijs: eenmalig € 2750,- 

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page