top of page

SEo diensten

Dat SEO Coach dé specialist in organische zoekmachineoptimalisatie wist u misschien al. Maar wist u ook dat wij ook op het gebied van Google mijn Bedrijf en het maken van laningspagina's ver voorlopen op onze concurrenten. Door nu in te stappen kunt u uw concurrenten ook een stap voorblijven.

Zoekmachineoptimalisatie

Om hoger in Google te komen in de organische ranking zijn twee onderdelen van cruciaal belang;

  • On-page optimalisatie

  • Externe optimalisatie

 

SEO Coach kan u helpen met het optimaliseren van beide SEO factoren!

 

Wij geven on-page advies of doen, indien gewenst zelf de nodige aanpassingen en plaatsen sterke links naar uw webpagina. Deze combinatie zorgt er voor dat uw positie sterk verbeterd.

Zoekmachineoptimalisatie.jpg
Google%20mijn%20Bedrijf%20optimalisatie.

Landingspagina's

Het aanmaken van landingspagina's om beter gevonden te worden in de zoekmachines is niets nieuws. Het effect van deze methode heeft in de loop der jaren pieken en dalen gekend. Met het huidige Google algoritme zijn landingspagina's, mits goed aangemaakt, effectiever dan ooit.

77,5% van onze landingspagina's haalt de eerste pagina van Google!

Google mijn Bedrijf

Wij kunnen uw Google mijn bedrijf account optimaliseren om zo in de top 3 te komen voor de voor u relevante zoekwoorden en plaatsen. Door een aantal aanpassingen te doen kunnen wij er voor zorgen dat uw doelgroep uw bedrijf vaker te zien krijgt én bezoekt.

Klanten van ons zien een stijging van gemiddeld 100 tot 150% na de optimalisatie!

Landingspagina's.jpg

Wij gaan voor de beste optie voor uw specifieke situatie

Met deze drie methodes zijn er oneindig veel opties mogelijk. Omdat SEO geen on-size fits all is is het goed om eerst voor uzelf duidelijk te hebben of lokale vindbaarheid of landelijke vindbaarheid belangrijk is. Op basis hiervan kunt u vervolgens uw SEO strategie bepalen.

Benieuwd wat de beste optie voor uw bedrijf is? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij denken graag mee over de beste optie voor uw specifieke situatie.

bottom of page