top of page

Linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het bouwen van een relevant netwerk/profiel van websites die naar jouw website linken. Het verzamelen van relevante en/of waardevolle links naar je website is van belang om een hoge domeinautoriteit op te bouwen en hierdoor een hogere positie in google te behalen. Google hecht namelijk veel waarde aan inkomende links.

 

SEO Master is dé specialist in linkbuilding. Onze ervaring binnen linkbuilding is erg groot en daarom durven we het aan om op no cure-no pay basis te werken. U betaalt pas wanneer u voor uw trefwoord op de gewenste positie in Google staat.

 

SEO Master zorgt ervoor dat er backlinks van websites van hoge kwaliteit naar jouw website geplaatst worden om zo de positie in google te verhogen en te versterken. Wij maken voor onze service onderscheid tussen drie groepen;

 

Van pagina 2 naar pagina 1

Staat uw website op de tweede pagina van Google.be? Dan kunnen wij uw website geheel op basis van No cure, No pay naar de eerste pagina van Google.be brengen. U betaald ons alleen als wij het ook daadwerkelijk voor elkaar gekregen hebben.

Positie binnen pagina 1 verbeteren

Staat uw website al op pagina 1? Dan kunnen wij ook uw huidige pagina 1 positie verbeteren en deze naar boven optimaliseren. Wij spreken vooraf een doelstellingspositie af en op het moment dat wij dat gehaald hebben betaald u daarvoor het afgesproken bedrag. En ja, op basis van No cure, No pay.

Staat u nog niet in de top 20?

Jammer, u staat nog niet in de top 20 van Google.be. Dan moeten we beginnen bij het begin. In dit geval gaan wij eerst uw website voor deze zoekterm optimaliseren. U betaald daarvoor een afgesproken vergoeding. Vervolgens gaan wij uw website extern optimaliseren voor deze zoekterm en betaald u hiervoor 50% aan. Lukt het ons om met deze zoekterm op pagina 1 te komen van Google.be dan betaald u de laatste 50%.  

Gratis Analyse

Wilt u dat wij kosteloos voor u gaan analyseren welke zoektermen het beste zijn qua zoekvolume en conversies? Wij helpen u dan graag verder, u kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon of via het offerte formulier.

 

bottom of page