top of page

Hoger in Google

Een goede positie in Google is tegenwoordig van onmisbare waarde. Waar vroeger een goede plek in de winkelstraat onmisbaar was, is dat nu een goede plek in de zoekmachines. Veel bedrijven hebben zelf de kennis over on-page optimalisatie, en de capaciteit voor externe optimalisatie niet in huis. Het is dan ook goed om hier een externe partij bij te betrekken. 

SEO Coach helpt u om hoger in Google te komen

 

Met meer dan 16 jaar ervaring en specialistische kennis over de laatste algoritmes van Google weten wij precies hoe wij u op een hogere positie in Google kunt krijgen. Wij kunnen u begeleiden met zowel on-page optimalisatie als met externe optimalisatie zodat u hoger in Google komt. 

Hoger in Google.jpeg

On-page optimalisatie

Een goede website is het uitgangspunt van al uw online activiteiten. Het SEO-technisch inrichten van uw webpagina's is daar ook een onderdeel van. Wanneer u uw website en webpagina's SEO-techisch goed inricht komt u hoger in Google te staan. Zorg er dus voor dat u uw landingspagina's zó inricht dat de onderstaande factoren zijn afgestemd op het betreffende zoekwoord.

  • Meta title (Titel bovenaan het tabblad)

  • Meta description (Beschrijving op Google bij uw zoekweergave)

  • H1 (De kop bovenaan de pagina)

  • Geoptimaliseerde tekst

  • URL structuur 

Om goed gevonden te worden is her belangrijk dat u in al deze factoren het betreffende zoekwoord terug laat komen. Naast deze onderdelen zijn er nog meer factoren die een rol spelen in uw positie in Google. Wij passen deze onderdelen graag voor u aan, of indien gewenst geven wij hierover advies zodat u de aanpassingen zelf kunt verwerken.

Externe optimalisatie 

Naast de on-page optimalisatie is er ook externe optimalisatie nodig om hoger in Google te komen. Hiervoor is het belangrijk dat er meerdere websites naar uw website/webpagina verwijzen. Deze links zorgen er voor dat Google uw domein als belangrijk en relevant beschouwd waardoor uw website beter gewaardeerd wordt. 

Wij kunnen links voor u plaatsen op relevante domeinen. Dat wilt zeggen dat de links worden geplaatst op een voor u relevante website in een context die goed is voor uw bedrijf. Dat zorgt er voor dat u niet bestraft wordt door Google zoals bij concurrenten wel voor kan komen.

 

Daarnaast houdt het algoritme van Google rekening met de sterkte van de pagina die naar uw website linkt. Dat wordt net als uw eigen positie bepaald door de hoeveelheid en de sterkte van links die naar deze pagina staan.

 

Wij plaatsen enkel en alleen links vanaf domeinen met een hoge domeinwaarde!

Hierdoor komt u met deze combinatie van on-page optimalisatie en externe optimalisatie in korte tijd op de gewenste positie.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf?

 

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

bottom of page