top of page

Hoge kwaliteit links

SEO Coach plaatst alleen links ("backlinks") vanaf pagina's met een hoge Page Authority (waarde voor de sterkte van de pagina) 

Voor Google is een backlink van kwaliteit wanneer:

- die naar uw site linkt met behulp van uw zoekwoorden 

- deze komt van een website met hetzelfde thema of een vergelijkbaar inhoudsonderwerp als uw eigen website.

Backlinks krijgen - links op andere websites naar de website van uw bedrijf - is de meest effectieve manier om uw Google positie te verbeteren. Echter niet alle backlinks zijn gelijk...  Het is logisch dat een hoogwaardige backlink komt van een pagina van een  website van hoge kwaliteit. Google beoordeelt een link van zo'n website dan ook als een waardevolle link. Page Authority is de meest betrouwbare maatstaf voor de waarde van een backlink.

 

Hoe wordt de waarde van een link bepaald?

Er zijn een paar categorieën die Google mogelijk als slechte links ziet. Wanneer u de links naar uw site beoordeelt, kijk dan of u ze in de volgende groepen kunt plaatsen:

  • Betaalde bloggers

  • Directories/ inhoudsopgaven

  • Natuurlijke links

 

Er zijn nog meer soorten links, maar dit zijn de meest voorkomende. Als de link in kwestie valt onder één van de eerste twee linktypen hierboven, is het waarschijnlijk de moeite waard om hier dieper op in te gaan.

Betaalde blogs

Niet alle betaalde blogger-links zijn 'slecht'. Vaak kunt u deze links laten staan ​​en geven ze daadwerkelijk enige waarde. Wel is het belangrijk om te kijken of de blogger altijd over dezelfde onderwerpen schrijft.

  • Wanneer de blogger over een consistent onderwerp of onderwerp categorie schrijf en uw link natuurlijk in de tekst staat is deze link waarschijnlijke OK.

  • Als de blog eruit ziet alsof het is opgezet, meerdere keren is gepost enkele maanden of jaren geleden en vervolgens is verlaten, is het waarschijnlijk niet OK.

Directories/ inhoudsopgaven

Links in webpagina's vol met inhoudsopgaven over bepaalde thema's zijn bijna altijd rotzooi. Tenzij het een lokale map is zoals een kamer van koophandel lijst, of een map die nog steeds menselijk bewerkt is. Het verwijderen van de links is in de meeste gevallen de beste keuze.

Natuurlijke links

Dit zijn normaal gesproken de beste links. Maar er zijn een paar verborgen bronnen van spam in natuurlijk ogende links. Als de link een gast-bijdrage is, zorg dan dat deze is geschreven en toegeschreven aan een echte persoon. Bepaalde 'bijdragers' schrijven voor veel verschillende sites over veel verschillende onderwerpen en het is voor Google duidelijk dat ze geen echte persoon zijn. Als de koppeling betrekking heeft op een blog of site met meerdere domeinen die eraan zijn gekoppeld, heeft de eigenaar van die site waarschijnlijk in een keer dubieuze tactieken gebruikt, en loopt uw Google positie hierdoor ook risico.

Voetbalshirt bedrukken? Voor voetbalshirts van een hoogwaardige kwaliteit met uw eigen bedrukking verwijzen wij u graag door naar de website van onze partner; https://akazasport.nl/sportkleding/voetbalshirt-bedrukken/ Deze partner komt perfect de afspraken na en levert bedrukte voetbalshirts van topkwaliteit!

bottom of page