Bewezen resultaat

Onze methodes hebben sinds jaar en dag hun effectiviteit bewezen. Wij werken direct voor de eindklant én met webbureaus. Hieronder vind u een aantal tevreden klanten van SEO Coach. In verband met pricacy- en concurrentiegevoeligheid kunnen wij niet altijd ingaan op de betreffende zoektermen en/of eindklant. Indien u nieuwsgierig bent naar deze of ander praktijkvoorbeelden kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Voor deze klant hebben een aantal zoekwoorden geoptimaliseerd met als doel; beter vindbaar worden in de markt 'wordpress websites laten maken. Door middel van goede afstemming tussen de marktkennis van de klant en onze kennis in SEO hebben we voor deze klant mooie resultaten kunnen behalen. Voor deze klant hebben wij onder andere een zoekwoordenonderzoek gedaan, een specialistisch SEO rapport gemaakt en externe optimalisatie (linkbuilding) toegepast. Daarom is specialist in Wordpress website laten maken, nu beter vindbaar.

Kachelconcurrent.png
Kachelconcurrent - Specialist in kachelpijpen in heel Europa

Voor Kachelconcurrent hebben we websites door heel europa mogen optimaliseren. Door een combinatie van on-page optimalisatie en externe optimalisatie hebben we in alle landen een fantastisch resultaat bereikt. We kunnen dan ook niet anders dan deze resultaten met u te delen. In verband met concurrentiegevoeligheid geven wij de betreffende zoekwoorden alleen in een persoonlijk gesprek vrij.

logo_omzetvergroters.png
Omzetvergroters - Specialist in online conversie

Voor omzetvergroters hebben wij hun online vindbaarheid mogen verhogen. Door onder andere organische SEO te optimaliseren voor zoekwoorden als 'B2B Marketing' hebben wij mooie resultaten behaald. Daarnaast hebben wij met succes het Google mijn Bedrijf account van deze klant geoptimaliseerd. Dit heeft geleid tot een toename in de traffic naar de website vanuit dit online-kanaal. 

logo%20YourBoost.png
Yourboost - SEO Bureau

Benieuwd wat wij ook voor u kunnen bereiken?